Hey, you!

 

Welkom op onze website! Wij zijn vier jonge journalisten die met Mentaal Kabaal willen bereiken wat nog te weinig gebeurt: mentale gezondheid bespreekbaar maken. Vooral omdat er soms mentaal wel eens wat kabaal ontstaat en praten dus wel degelijk helpt. Voor ons is dit meer dan een opwelling, wij willen hier wat los gaan maken en verandering tot stand brengen door o.a. jou verhalen van (h)erkenning aan te reiken. 

 

De verhalen waar wij over schrijven gaan over, jawel, jou! We spreken met experts, ervaringsdeskundigen, lotgenoten en mensen die simpelweg gewoon met mentale herrie kampen. Al deze verhalen zijn terug te vinden in de blogcategorie "mentaal verhaal".  Maar ook voor wie deze verhalen soms eventjes te veel worden, hebben we een oplossing bedacht. In "uitgetest" komen we namelijk zelf uit onze luie zetel en proberen we van alles voor jullie uit. Zaken die kunnen helpen om het mentale kabaal wat te dempen of om er mee om te gaan. Onder "tips & Inspiratie" vind je, zoals de titel het zegt, onze tips. Op alle vlakken, want het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn! Mentaal Kabaal is altijd opzoek naar nieuwe verhalen. Als je meer wilt weten over hoe wij jou daarmee kunnen helpen, check dan eens deze pagina.  

Meer weten over ons? Neem dan een kijkje bij 
kabaalmakers.

Wij hopen dat je herkenning, erkenning, informatie en steun vindt hier op Mentaal Kabaal. Dan zijn wij alvast in onze opzet geslaagd!   

Liefs,

 

Zoë, Julie, Fien & Jaleesa